Dieren

"Pootafdruk bedels"

De miniprint-techniek is ook heel geschikt om de pootafdruk van uw huisdier vast te leggen in zilver. Een leuk cadeau voor het baasje! Maar ook een mooi aandenken, voor als uw dier er niet meer is.....

De afdruk kunt u gemakkelijk zelf maken, met een stempelkussen of een beetje vingerverf, gewoon op een A4-tje. Wij maken daar dan een mooie zilveren bedel of hanger van.

Hieronder vindt u een paar voorbeelden.

Prinsje Max

Het baasje van de hond Max vertrekt naar het buitenland. Max is al oud en blijft bij baasje's ouders. Baasje's ouders hebben de pootafdruk genomen en deze laten uitvoeren in een zilveren hartje met op de achterkant de tekst "Prinsje Max" (zo noemt baasje Max altijd) en het jaartal, zodat baasje in het buitenland Max toch steeds een beetje bij zich heeft.

Konijnepoot

Voor een konijntje is Kanjer al heel erg oud. De achterkant van deze stervormige hanger laat zien dat hij, op het moment dat deze gemaakt werd (december 2012), al bijna 9 jaar is! Op de voorkant een pootafdrukje en zijn naam. We hopen natuurlijk dat hij nog veel ouder wordt, maar dit is in ieder geval een heel mooi blijvend aandenken.

Pootafdruk Tess

Het hondje Tess vond het helemaal niet erg dat er vingerverf aan haar pootje werd gesmeerd en dat ze over een stuk papier moest lopen! Ook het wassen van haar pootje na het maken van de afdruk vond ze prima! Het eindresultaat was een mooie "pluizige" pootafdruk in zilver.

Lizzy's pootafdruk

Mocht u denken dat het tegenvalt om een pootafdruk te maken van een kat, wij hebben proefondervindelijk vastgesteld dat dat reuze meevalt! Lizzy liet heel rustig haar pootje op het stempelkussen zetten en wandelde vervolgens rustig over het klaargelegde papier!

Een standaard pootafdruk bedel (rond, hart, vierkant, ± 17 x 17 mm) kost € 39,95. Wilt u een grotere bedel/hanger of een uitgebreider ontwerp, dan wordt de prijs afzonderlijk bepaald.

 

Algemene Voorwaarden          Privacybeleid