Ideeën en inspiratie

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van ontwerpen om u te inspireren. Misschien brengen ze u op een idee, of misschien heeft u al een idee en ziet u hier hoe het uitgewerkt kan worden.

naambedel naambedel 2 Armband

Voor deze bedels hebben de jongelui behalve hun vingerafdrukken ook hun handgeschreven naam ter beschikking gesteld. Het resultaat is een mooie wikkelarmband voor hun moeder.

Hangers uil endrums

Twee jongens kregen met Sinterklaas een stoere ketting met een hanger die hun grootste hobby voorstelt! Dit zegt hun moeder erover: "Nadat de drumketting van mijn jongste zoon stuk was gegaan en er geen passende ketting voor onze oudste te vinden was, heb ik Jolande gevraagd om voor mij hangers op maat te maken. Zelf een tekening ingeleverd die precies bij onze zoons paste, 1 vuist met drumstokjes voor onze drummer en 1 met een uil op een penseel voor onze creatieve slimmerik die helemaal gek op uilen is. Op Sinterklaas de heren verrast met hun eigen hanger, lekker robuust aan een leren ketting, ze waren er dolgelukkig mee, een grote hit, super uniek en dus extra speciaal!!"

 

Hanger Bomen         Hanger Vriendschap

Deze hangers met als thema "Bomen" en "Vriendschap" zijn gemaakt op basis van zwart/wit-tekeningen. Een mooi idee voor een heel uniek en persoonlijk sieraad!

 

dubbele vingerafdruk

Een stel, dat ging trouwen, wilde graag voor hun twee kinderen een hartje met de vingerafdrukken van beide ouders aan de voorkant en de trouwdatum met de voorletters van alle vier de gezinsleden aan de achterkant. Na het uitwisselen van de ringen zijn de hartjes aan een leren koordje bij de kinderen om de hals gehangen.

Baby vingerafdruk

Een cadeau voor de moeder van baby Don: een armbandje met een zilveren hartje met Don's naam.

vingerafdruk bedels 

Een moederdagcadeau voor de mama van Jesper en Sven: bedels met de vingerafdrukken van de jongens en hun naam op de achterkant.

Dubbele vingerafdruk

En romantisch idee! De vingerafdrukken overlappen elkaar!

 

 

 

Algemene Voorwaarden          Privacybeleid